Välkommen till Lansdowne.se

Tack för att du väljer att besöka min hemsida.

Lansdowne.se är ett koncept som kombinerar Sverige med England, England med Sverige och som ger mina mål en helt ny betydelse.

Men Lansdowne.se är också en webbsida som presenterar mina uppdrag som företagsledare, föredragshållare och översättare.

Det första, mitt promotionföretag Lansdowne i Kalmar AB, som säljer profilkläder och promotionprodukter med 20 års erfarenhet.

Den andra, ett nystartat projekt där jag håller föredrag om vikten av att sätta mål, privat och i arbetslivet. Jag använder min personliga livserfarenhet som referens och berättar hur du ska nå dina mål.

Den senaste delen i ”Lansdowne Group” är min översättningstjänst från svenska till engelska. Jag har haft runt 10-15 förfrågningar om året de senaste 10 åren – utan att ha aviserat mina tjänster – så det finns en tydlig marknad

Min kunskaper i det svenska språket efter 35 år i landet är på en nivå som är helt flytande,  engelska är mitt modersmål så i slutändan får du en översättning som behärskar bägge språken hundraprocentigt.

På webbsidan hitta du även min blogg ”Sweden as i see it”

 

 

Latest blog post


Read more posts